Digitale drukproef

Controle op je bestelde producten met opdruk

De order met opdruk is door jou geplaatst en door ons ontvangen. Binnen 24 uur na ontvangst van jouw opdracht ontvang je een orderbevestiging. Natuurlijk is het belangrijk dat je weet of de opdruk goed op het gekozen product geplaatst wordt. Daarom maken wij voor jou een gratis digitale drukproef.

Digitale drukproef per e-mail

Je ontvangt van ons een e-mail met daarin een link. Klik op de link en je ziet een digitale drukproef. Deze drukproef is een PDF document dat het ontwerp weergeeft van het gekozen relatiegeschenk met opdruk. Controle is zeer belangrijk. Wil je dit document bewaren? Dan kun je het opslaan of printen.

Wij verzoeken je het ontwerp nauwkeurig te controleren op:

• tekst
• lettertype
• lettergrootte
• opdrukkleuren
• naam- en adresgegevens

Akkoord drukproef

Je hebt het document nauwkeurig gecontroleerd en je hebt geen opmerkingen, klik dan op -akkoord-. Wij sturen je een orderbevestiging toe met vermelding van de verzenddatum en gaan je opdracht uitvoeren.

Niet akkoord drukproef

Heb je nog opmerkingen? Plaats deze in het hiervoor bestemde veld. Je klikt op -niet akkoord-. Wij verwerken jouw opmerkingen en je ontvangt een nieuwe drukproef. Bij onduidelijkheden nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voorkom vertraging

Indien de drukproef niet akkoord is, wordt er een nieuwe drukproef gemaakt. Deze vertraging kan gevolgen hebben voor de haalbaarheid van de door jou gewenste leverdatum. Check de leverdatum op de orderbevestiging die je ontvangt na goedkeuring van de nieuwe drukproef. Neem zonodig contact met ons op.

Let op: de kleuren op de digitale drukproef zijn niet bindend

De kleuren zoals afgebeeld op een beeldscherm of geprint papier zijn niet bindend. Geringe afwijkingen van de vaste kleurwaarden zijn mogelijk. Alle producten worden daarentegen in volle kleuren, zo dicht mogelijk naar de opgegeven kleurwaarden, bedrukt. Aan deze drukproef kunnen geen rechten worden ontleend.